RaboClubSupport 2019 helpt TKR !

OPROEP AAN ALLE KOORLEDEN EN VRIENDEN VAN TKR

Stem tijdens RaboCtubSupport !
Rabobank Roermond-Echt draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij RaboClubSupport Deze is speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Roermond-Echt stelt dit jaar € 200.000,­ beschikbaar!!
Ook Toonkunstkoor Roermond deed al een paar jaar mee met RabobankClubkasCampagne, en nu dus ook weer met RaboClubSupport2019.

Stemmen
Van 27 september t/m 11 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Roermond­ Echt vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club: Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Dus wij van Toonkunstkoor Roermond ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Bestedingsdoel
Toonkunstkoor Roermond verzorgt graag tweemaal per jaar optredens met goede orkesten en solisten. We hebben een trouw en geïnteresseerd publiek, dat de uitvoeringen graag bezoekt.
Voor de concerten contracteren wij professionele orkesten en solisten. Zo werken we regelmatig samen met symfonieorkesten of het barokorkest Concerto Vivo. Onze solisten komen uit binnen- en buitenland. Wanneer het repertoire daar aanleiding toe geeft, werken we heel graag samen met kinderkoren.

Oproep aan alle leden en Vrienden van ons koor
Het is voor Toonkunstkoor Roermond belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden (áls zij lid zijn van Rabobank Roermond-Echt) stemmen geven aan Toonkunstkoor Roermond tijdens de RaboClubSupport.

Ben je nog geen lid van de Rabobank v
Vraag dan nu via deze link jouw lidmaatschap aan, zodat je in de periode  van 27 september t/m 11 oktober 2019 jouw stem uit kunt brengen.  

Iedereen die ons koor een warm hart toedraagt ;
SUPERBEDANKT